Škola stranih jezika Sfera Beograd


Škola stranih jezika Sfera osnovana je s ciljem da svojim polaznicima omogući da u prijatnoj i opuštenoj atmosferi sa zadovoljstvom pohađaju kurs stranog jezika i da pri tome usvoje jezik na brz i jednostavan način.

Škola stranih jezika Sfera se nalazi u Beogradu, u ulici Terazije 35 ,ulaz levo I sprat. Škola stranih jezika Sfera organizuje kurseve stranih jezika tokom cele godine.

Opredelite se za neki od naših kurseva stranih jezika: opšti, poslovni (opšti i specijalistički), konverzacijski ili intenzivni kursevi po Lozanov metodi.

Izaberite opšti kurs za neki od 17 stranih jezika: engleski, francuski, nemački, italijanski, španski, ruski, grčki, portugalski, mađarski, danski, arapski, švedski, kineski, turski, japanski, slovenački, srpski za strance.

Škola stranih jezika Sfera organizuje i pripreme za polaganje međunarodnih jezičkih ispita: IELTS, FCE, CAE, CPE, TOEFL, TOIEC, StartDeutsch, ZD, Test Daf… Kao i specijalističke poslovne kurseve engleskog jezika za: bankarstvo i finansije, menadžment, marketing, medicinare, pravnike, turizam, hotelijerstvo i ugostiteljstvo.