Škola stranih jezika Sfera organizuje kurseve 15 stranih jezika: engleski, nemački, francuski, španski, italijanski, ruski, turski, japanski, arapski, portugalski, švedski, slovenački…

O opštim kursevima stranih jezika

Želite da konačno progovorite strani jezik jasno i bez straha, da se bez pomoći snalazite u svakodnevnim situacijama oslanjajući se isključivo na sopstveno znanje stranog jezika, da razumete vašeg sagovornika. Želite da dodatno razvijete i unapredite postojeće znanje i povećate fond reči i izraza.

Škola stranih jezika Sfera Centar Beograd pomoći će vam da te ciljeve i ostvarite brzo i jednostavno kroz opšte kurseve stranih jezika koji će vas dodatno podsticati na usavršavanje.

Možete odabrati grupnu nastavu, poluindividualnu, individualnu ili intenzivan program ubrzanog učenja. Svi tečajevi baziraju se na komunikativnom pristupu – insistira se na aktivnom učešću svakog polaznika u komunikaciji pri čemu se polaznici usmeravaju i podstiču da koriste svoje novo stečeno znanje ili predznanje u konkretnim situacijama.

Za koju god vrstu tečaja da se opredelite, uverićete se u velike prednosti koje ovakav metod nastave ima u učenju stranih jezika, a u prijatnoj atmosferi uz pomoć profesora lako ćete dostići željeni cilj.

Iako se opšti kursevi stranih jezika baziraju prvenstveno na komunikaciji, na tečajevima se aktivno razvijaju sve jezičke kompetencije – čitanje, pisanje, razumevanje.

Kursevi stranih jezika organizovani su u malim grupama što omogućava da se posebna pažnja posvećuje svakom polazniku i njegovim individualnim potrebama.

Kroz niz zanimljivih aktivnosti, uz upotrebu adekvatnog audio i video materijala vaše učenje stranog jezika postaće zabavna i inspirativna aktivnost, a časove nećete želeti da propustite.

Kursevi stranih jezika u Sfera školi stranih jezika se ne zasnivaju na jedinstvenom udžbeniku koji treba savladati i klasičnom pristupu učenju jezika. Verujemo da proces učenja željenog stranog jezika može biti zanimljiv i lak uz adekvatan pristup.

Na svakom času obrađuje se neka od interesantnih ali istovremeno korisnih tema koje ćete moći da primenite u konkretnim situacijama (putovanje, šoping, restoran, hotel, telefoniranje…) kroz materijale koje smo pripremili specijalno za Vas.

U nastavi, koristimo izvorne audio i video materijale – odlomke iz novina i magazina, popularnu i svima dobro poznatu muziku i pesme, inserte iz čuvenih filmova i dokumentarnih programa.

Škola stranih jezika Sfera Beograd nudi vam priliku da u prijatnoj atmosferi uz pomoć naših profesora na brz i jednostavan način savladate jezičke barijere koje su vas do sad sputavale u slobodnoj komunikaciji.

Po završenom tečaju polaznici polažu završni ispit i dobijaju sertifikat/diplomu sa ocenom.

Svi kursevi stranih jezika u školi Sfera Centar stranih jezika održavaju se na svim nivoima koji su usaglašeni sa zajedničkim evropskim portfoliom za strane jezike.

Posetite nas, Terazije 35 ,ulaz levo I sprat, a mi ćemo vam pomoći da odaberete kurs po vašoj meri.