Kursevi poslovnog jezika namenjeni su pre svega poslovnim licima kojima je potrebno da obogate znanje stranog jezika izrazima i terminima neophodnim za komunikaciju u poslovnom svetu.

O poslovnim kursevima

Da li vam se ikad desilo da niste dobili posao zbog nepoznavanja određenog stranog jezika ili poslovne terminologije? Niste mogli da uzmete aktivno učešće na poslovnom sastanku ili seminaru zbog nedostatka samopouzdanja usled skromnog znanja stručne terminologije?

Stanite na put takvim jezičkim barijerama.

U današnje vreme nemoguće je poslovati bez poznavanja stranih jezika. Sve veći broj stranih kompanija otvara svoja predstavništva u Srbiji stoga moramo biti u toku sa novim vremenom.

Škola stranih jezika Sfera nudi vam specijalizovane poslovne kurseve stranog jezika: engleski, ruski, nemački koji polaznicima omogućavaju da steknu i razviju konkretne jezičke veštine.

Kursevi poslovnog jezika namenjeni su pre svega poslovnim licima kojima je potrebno da obogate znanje stranog jezika izrazima i terminima neophodnim za komunikaciju u poslovnom svetu.

Cilj specijalizovanih poslovnih kurseva je osposobljavanje polaznika za elementarnu komunikaciju u različitim oblastima poslovanja.

Svi kursevi poslovnog stranog jezika su dinamični, intenzivni i praktični. Polaznici kursa poslovnog stranog jezika osposobljavaju se za komuniciranje u najčešćim poslovnim situacijama – poslovna korespondencija, vođenje telefonskih razgovora, sastanci, učešće na seminarima, poslovna putovanja…

Kao i u slučaju svih ostalih kurseva stranih jezika u školi Sfera i poslovni kursevi zasnivaju se prvenstveno na razvijanju konverzacijskih sposobnosti, ne zapostavljajući ni ostale jezičke kompetencije – čitanje, pisanje, razumevanje.

SFERA CENTAR škola stranih jezika organizuje kurseve poslovnog stranog jezika u prostorijama naše škole, ili u prostorijama Vaše firme. Za poslovni svet imamo POSEBNE POPUSTE.

U ponudi su sledeći kursevi:

– opšti poslovni kursevi
– specijalistički poslovni kursevi

KURS JE NAMENJEN: Ljudima koji su učili strani jezik a nisu ga progovorili.

U školi CENTAR SFERA naučićete:

– Poslovnu korespodenciju
– Komunikaciju telefonom
– Pisanje izveštaja, ponuda…
– Pisanje CV-a, motivacionog pisma i prijave za posao
– Pre početka kursa radi se testiranje gde se određuje nivo znanja, a zatim utvrđujemo šta Vam je slaba strana (vokabular, gramatika, pisanje) nakon čega određujemo program samo za Vas.

Grupe su male do 4 polaznika, po završetku kursa Vi ste osposobljeni da komunicirate na stranom jeziku.

POZOVITE NAS!
FOND ČASOVA je 40č ili 60č.
Male grupe 2-4 polaznika.
INDIVIDUALNI ČASOVI – radimo poseban program samo za Vas.

SPECIJALISTIČKI KURSEVI

Sfera škola stranih jezika organizuje specijalističke kurseve po posebnim programima za konkretne delatnosti. Speciajalistički kursevi namenjeni zaposlenima, osobama koje traže zaposlenje u konkretnoj delatnosti i studentima a kreirani su u cilju razvoja jezičkih kompetencija iz tačno određene oblasti koja je sfera njihovog poslovanja.

Sfera centar za učenje stranih jezika organizuje specijalističke kurseve engleskog, nemačkog i ruskog jezika iz sledećih oblasti:

– kurs poslovnog stranog jezika za pravnike
– kurs poslovnog stranog jezika za marketing
– kurs poslovnog stranog jezika za ekonomiste i bankare
– kurs poslovnog stranog jezika za menadžere
– kurs poslovnog stranog jezika za medicinare
– kurs poslovnog stranog jezika za turizam, hotelijerstvo i ugostiteljstvo